SAMABE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 232 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Samabe. Meer weten? Ontdek meer

18 feb 2024 om 3:18 Weer aan het verkeerde adres... zo VERVELEND! Het is op het maak terein!!!!!!!!!
13 feb 2024 om 21:25 I would have preferred more rice with, if not, all was fine
12 feb 2024 om 10:59 30 mins after eating the “rendang” i become really sick of it.
8 feb 2024 om 12:47 Helemaal prima, bestelling al vroeg geplaatst, op tijd bezorgd en prima kwaliteit! Genoten!
4 feb 2024 om 20:20 Altijd koud
23 jan 2024 om 22:48 Uitstekende rendang en daging, heerlijk zachte kip. Daar hadden we de lange bezorgtijd wel voor over.
21 jan 2024 om 10:42 Zeer matige kwaliteit en smaken. Grote brokken taai vlees. Geen aanrader! Zijn veel betere échte Indonesische restaurants.
3 jan 2024 om 21:49 Heerlijk gegeten! fijne en klantvriendelijke bezorging op eerste kerstdag!
27 dec 2023 om 11:17 I have tried tahu on place 3 times, and it was one of the most delicious dishes in my life. But the tahu in the order was just average, absolutely nothing special :(
26 dec 2023 om 19:43 Eten is goed. Bestelling was ook snel geleverd. Maar eten was lauw, meer koud dan lauw. En ik vond het bar weinig ten opzichte wat we moesten betalen. 2x campur rijsttafel besteld voor €50. Was in mijn ogen qua hoeveelheid eerder €30-35 waard geweest
20 dec 2023 om 19:01 Food was delicious! Been told 30-60 minutes, but there was no delivery person available. Picked it up ourselves after 1.5 hrs….
17 dec 2023 om 19:10 Goede smaak / kwaliteit, hetzelfde als je daar eet, en inmiddels bib gourmand in de Michelin gids!